KözútVilág konferencia

Ki lesz 2024-ben a Bajnokok Bajnoka?

Ki lesz 2024-ben a Bajnokok Bajnoka?

Lezajlott a tizenkettedik 5 tengelyen – biztos kézzel! – Bajnokok Ligája verseny online előselejtezője. Most megtudhatják, hogy a több száz nevező magyar kamionsofőr közül kik jutottak tovább.

A versenyszabályzat alapján a Bajnokok Ligája kétkörös döntőjén az eddigi győztesek, valamint az online selejtezőn elért eredmény alapján további 4 fő vehet részt.

De kik is Ők?

Az eddig bajnokok:

  • Bocsárdi Károly (2020, 2023)
  • Kinczel Raimund (2022)
  • Könczöl András (2013, 2016, 2019)
  • Szabados Gábor (2021)
  • Szalai Gábor (2014, 2015)
  • Szeli Miklós (2017)

Az elért pontszámok alapján végül kialakult a végleges mezőny: Nagy Lajos, Kispál Zoltán, Pethe Miklós és Szemenyei Zoltán csatlakozott idén a bajnokok közé.

A 10 versenyző szeptember 7-én mérheti össze először élőben a tudását új helyszínen és új (Eco Drive) feladatokkal. A közúti vezetés teljesítése során a versenyzők vezetési stílusát mérik fel a térképen előre kijelölt útszakasz megtételével. Az útvonalat az instruktor utasításainak megfelelően, a lehető legjobb vezetési teljesítménnyel, biztonságos vezetési stílusban, a közlekedési szabályok betartásával kell teljesíteni.

A nagy finálé 2024. szeptember 21-én, Zsámbékon, a drivingcamp Hungary tanpályát veszi kezdetét, ahol kiderül: ki lesz 2024-ben a Bajnokok Bajnoka.

Szeretettel várunk mindenkit a második fordulón, az 5 tengelyen – biztos kézzel közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai verseny döntőjén és az ingyenes 5 tengelyen családi napon, amely idén is a Biztonság Hete záróeseménye lesz.