Szállítmányozás 2024 konferencia

Budapest Airport: légiközlekedési fórum az 1. Terminálon

Immár második alkalommal rendezte meg a Budapest Airport azt a workshopot, amelyen a hazai idegenforgalmi szakma képviselői számára biztosítanak lehetőséget arra, hogy egy szakmai fórum keretén belül lássa vendégül a hazai utaztatási szakma meghatározó szereplőit. A workshopra közel hatvan utazási iroda mintegy 100 képviselője jelezte részvételi szándékát, akik 19 légitársaság és 7 tour operator vezetőivel találkozhatnak.

Az évente megrendezett országjáró roadshow mellett a Budapest Airport – a tavalyi nagy sikerre tekintettel – második alkalommal rendezte meg „hazai pályán”, a repülőtér 1. Terminálján azt az ingyenes workshopot, ahol az utazási irodák, légitársaságok és a turisztikai sajtó képviselőinek szervezett körülmények között nyílt lehetőségük részt venni a szakmai programon.

A fórumon az érdeklődők a Budapest Airport legfrissebb híreiről, szolgáltatásairól, a 2017/18-as téli menetrendben induló új járatokról, a jövő nyári utazási lehetőségekről és a közeljövőben megvalósuló fejlesztésekről első kézből, Kam Jandutól, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatójától szerezhettek információt. Ezt követően pedig az utazási irodák képviselői közvetlen találkozókon ismerhették meg a légitársaságok és a tour operátorok ajánlatait, újdonságait.

Az egész napos rendezvény során az üzleti partnerek megoszthatták egymással ajánlataikat, innovációikat és jövőbeli terveiket. A tavalyi évben már kiderült, hogy egy ilyen esemény nemcsak az információcserére, hanem a kapcsolatépítésre és a hatékony együttműködésre is remek alkalom, hiszen a résztvevők a legmegbízhatóbb forrásból tudják meg az aktuális ajánlatokat és újdonságokat. Minderre ráadásul a szokásosnál egy jóval kötetlenebb és közvetlenebb légkörben van lehetőségük. Bár a résztvevők sokat profitálhatnak az eseményből, az ilyen jellegű szakmai fórum nyertesei végső soron maguk az utasok.