Elektromos Flottamenedzsment konferencia

Évek óta meghatározó téma a környezettudatosság, melynek eredményeképpen folyamatos innováció és szemléletváltás tapasztalható az élet minden területén. Ez alól az autóipar sem kivétel, egyre több elektromos és hibrid típus közül választhatnak a felhasználók. Azonban az elmúlt időszakban sok kihívással került szembe az elektromosautó-gyártás: nem kímélte a szektort a pandémia, az energiaárak emelkedése, valamint az orosz-ukrán háború sem.

Az IIR Magyarország Flottamenedzsment konferenciája ezúttal rendhagyó módon az őszi mellett nyáron is megrendezésre kerül június 14-én, Zsámbékon, a Szépia Bio & Art Hotelban, melynek fókuszában az autóipart érintő elektromobilitás áll.

A Humda Zrt. igazgatója, Huszár Richárd az elektromos személygépjárművek közúti flottába való bevezetéséről fog beszélni. Előadásában megosztja a vállalaton belüli üzemeltetési tapasztalatait és további elektromos járművekkel kapcsolatos lehetőségeket.

Az energia és a mobilitás új kapcsolatáról, többek között az e-mobilitás integrációjáról, szolgáltatásáról és az innovációhoz szükséges innovatív gondolkodásról Vígh Zoltán, a Jedlik Ányos Klaszter ügyvezetője ad tájékoztatást.

Fontos szem előtt tartani az elektromobilitás szabályozását, melynek áttekintésében dr. Kroh Anita, az E.ON Hungária Zrt. jogi és compliance, szenior jogtanácsosa lesz a résztvevők segítségére.

A Lízingszövetség Flotta Bizottságának vezetője és a Merkantil Bérlet ügyvezetője, Penz Tamás az e-mobilitás urbanizáció, integráció és üzleti modellek területén betöltött szerepéről és hatásairól osztja meg gondolatait.

Az elektromos flottához kapcsolódó dilemmákról, legfőképpen az ezzel kapcsolatos töltési lehetőségekről kerekasztal-beszélgetésen vitatják meg a szakemberek tapasztalataikat és észrevételeiket.

Az idén 20 éves ALD Magyarország képviseletében Csatár Balázs arról szól majd, hogyan lehet a vállalati cégautó szabályzatba a leghatékonyabban implementálni az elektromobilitást.

Sinka Szabolcstól pedig megtudhatjuk, a DKV Euro Service hogyan támogatja a cégeket az elektromobilitás felé vezető úton.

A rendezvényen résztvevők számára lehetőség nyílik a következő modellek tesztvezetésére is: Ford Mustang Mach-E, Ford Kuga Plug-In Hybrid, Ford Puma Mild-Hybrid.

Tájékozódjon Ön is első kézből a szakmai újdonságokról! A részletes programot és a regisztráció részleteit megtekintheti az IIR Magyarország honlapján. (https://www.iir-hungary.hu/szponzoracio/kiemelt-rendezvenyek/886-elektromos-flotta-connected-day-elektromobilitas-mint-a-kozlekedes-uj-korszaka-jelenleti-rendezveny.html)