KözútVilág konferencia

A Magyar Logisztikai Egyesület elnyerte a Business Superbrands 2024-díjat

A Magyar Logisztikai Egyesület elnyerte a Business Superbrands 2024-díjat

A Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) elnyerte a rangos Business Superbrands 2024 díjat, amely a kiválóság egyik legnagyobb elismerése.

A Business Superbrands program célja, hogy azonosítsa és díjazza a kiváló teljesítményt és minőséget nyújtó vállalatokat és szervezeteket. Az MLE ezzel az elismeréssel bizonyítja, hogy a logisztikai szakmai közéletben nyújtott szolgáltatásai kiemelkedőek és megbízhatóak.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy elnyertük a Business Superbrands 2024 díjat. Ez az elismerés igazolja, hogy munkánk és elkötelezettségünk a magas színvonalú szolgáltatások iránt elismerést nyert szakmai körökben is – mondta Dr. Doór Zoltán elnök (a fotón középen). – Ez az eredmény a tagjaink és partnereink támogatásának köszönhető, akik nélkül ez nem lett volna lehetséges.”

Az MLE az elmúlt években számos innovatív programot és kezdeményezést indított el, amelyek célja a logisztikai szektor fejlesztése és a szakmai tudás bővítése. Az egyesület kiemelten fontosnak tartja a szakmai képzések és workshopok szervezését, amelyek révén a logisztikai szakemberek naprakész ismeretekhez juthatnak.

A Business Superbrands díj elnyerése új lendületet ad az MLE-nek, hogy tovább folytassa munkáját a logisztikai iparág fejlesztéséért és a magas színvonalú szolgáltatások nyújtásáért. Az egyesület célja, hogy még több vállalkozást és szakembert támogasson, valamint hozzájáruljon a magyar gazdaság versenyképességének növeléséhez.