KözútVilág konferencia

driveMybox: Magyarország az új célpont

driveMybox: Magyarország az új célpont

A 2024-es év is a terjeszkedés jegyében telik a driveMybox számára: a dinamikus fejlődés újabb lépcsőfokaként a vállalat immár a harmadik országban kötött együttműködési megállapodást, ezúttal Magyarországon, ezzel is erősítve pozícióit az európai konténerszállítási piacon. A hamburgi székhelyű logtech cég hivatalosan is bejelentette a stratégiai partnerség létrejöttét az I.C.E. Transport Hungary Kft.-vel, a régió stabil és jól ismert szereplőjével. Képünkön Hangel Balázs és Ambruzs György, a társaság ügyvezetői, valamint Patrick Jandt, a driveMybox vezérigazgatója.

A német és az olasz piac meghódítása után kijelenthető, hogy úttörő megoldás jött létre a konténerszállítás digitalizációja terén. Az I.C.E. Transport Hungary Kft.-vel kötött partnerségi megállapodás lehetővé teszi a driveMybox számára, hogy a tapasztalatokat és az egyedülálló technológiát egy újabb, nagy potenciállal rendelkező piacra vezesse be. Földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően Magyarország központi pozíciót foglal el a kelet- és közép-európai áruforgalomban. Ez a tény, a digitalizáció térnyerése és az egyre növekvő piaci igény ezen megoldások iránt egyértelművé tette, hogy ez a régió a megfelelő helyszín a továbblépésre.

„Miután Németországban és Olaszországban sikeresen piacra léptünk, nagy örömömre szolgál, hogy bevezethetjük a driveMyboxot a magyar piacra. Az I.C.E. Transport Hungary személyében találtunk egy hozzáértő és megbízható partnert. A kollégák több évtizedes tapasztalata és kiterjedt kapcsolatrendszere a biztosíték arra, hogy a magyarországi terjeszkedésünket is siker övezi majd” – mondta Patrick Jandt, a driveMybox vezérigazgatója.

„A rajtkövön állunk, és alig várjuk, hogy bevezessük a driveMyboxot, egy digitális platformot, amely komplex megoldást nyújt a folyamat valamennyi résztvevője számára. Büszkék vagyunk arra, hogy a driveMybox minket választott partneréül, és alig várjuk a közös munkát a csapattal. Itt az ideje, hogy új szintre emeljük a hazai konténerszállítást!” – hangsúlyozta Hangel Balázs, az I.C.E. ügyvezetője, aki egyben a driveMybox Magyarország vezetője is.

A hamburgi és a budapesti kollégák egyaránt biztosak abban, hogy a platform nem csupán egy megbízható új megoldást jelent a hazai piacon, hanem új sztenderdeket állít fel, valamint nagyban hozzájárul a hatékonyságnöveléshez és a konténerszállítás modernizálásához.

A rendkívül felhasználóbarát foglalási felület 2020-ban indult útjára Németországban, és „all-in-one” megoldást kínál a konténeres közúti szállításban, összekapcsolva az ügyfeleket és szolgáltatókat a digitális felületen keresztül. A 2021-es olaszországi bevezetést követően immár határokon átnyúlva, nemzetközi szereplőket is bevonva sikeresen működik, és a hálózat mára Németországon túlra is kiterjedt. Olaszországból Svájcba, Ausztriába, a Cseh Köztársaságba, Luxemburgba, Belgiumba és Hollandiába zajlanak a szállítások. Magyarország stratégiai jelentőségű helyszín, az applikáción keresztül pedig hamarosan nem csupán a belföldi, de a környező országokba irányuló fuvarfeladatokat is könyvelhetik az ügyfelek. A cél egyértelmű: piacvezetővé válni a konténerszállításban – világszerte.

TÖBB MINT KÖZÚTI KONTÉNERSZÁLLÍTÁS

Egy konténer A-ból B-be juttatásának nem lehet egyszerűbb módja a driveMybox-nál.
A teljes folyamat digitalizált, az árajánlatkéréstől kezdve (amelyet ügyfeleink azonnal megkapnak), a fuvartervezésen keresztül a számlázásig. Az egyes fuvarfeladatok lebonyolítása pár kattintás a felületen. A regisztrált járművezetők az általuk megadott paramétereknek megfelelő megrendeléseket közvetlenül az okostelefonjukon, push értesítéseken keresztül kapják meg. A driveMybox rugalmas és áttekinthető, nincsenek rejtett költségek. Az applikáció optimalizálja a kapacitást, valós időben pontos és áttekinthető képet nyújt a szállítási folyamat minden lépéséről. A kézi beavatkozás helyett a rendszer dolgozik, az információk és a dokumentumok pedig azonnal gazdát cserélnek.

ÖNRE VAN SZÜKSÉGÜNK!

Ön is úgy gondolja, hogy a konténerszállítást átláthatóbbá kell tennünk, a folyamatokat pedig érdemes leegyszerűsítenünk? Hogy a teljes folyamat digitalizálásával, amely során az ügyfeleket és a szolgáltatókat innovatív megoldásokkal összekötjük, még több forgalmat generálhatunk? Amennyiben igen, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@drivemybox.hu elérhetőségen! Az ön tapasztalata és a mi teljes körű támogatásunk az egész folyamat során lehetővé teszi, hogy az ügyfelek igényeihez igazodva egy magasabb színvonalú szolgáltatással javítsuk a konténerszállítás minőségét.