KözútVilág konferencia

Tovább bővült az Eurowag Lébény Truck Park

Tovább bővült az Eurowag Lébény Truck Park

Ünnepélyes megnyitó keretében átadták a kibővített Lébény Truck Parkot, amely így Magyarország egyik legnagyobb töltőállomásává vált.

A fejlesztésnek köszönhetően a 24 nagynyomású gázolaj és AdBlue kútoszlop képes a folyamatos forgalomnövekedést kiszolgálni, melyet a szlovák és osztrák határ közelsége, valamint a kétirányú M1-es autópálya-kapcsolat generál. A töltőállomás a bővítés során a 12 új kútoszlop mellett új szociális blokkot is kapott, és az Eurowag felújította a Lébény Ipari park bevezető útvonalát, ezzel segítve a kulturált várakozást és a közvetlen környezet közlekedésbiztonságát.

Az Eurowag több mint 25 éve nyújt fizetési és mobilitással kapcsolatos szolgáltatásokat nemzetközi közlekedési vállalatok számára. Európa egyik leggyorsabban növekvő vállalata. Küldetése, hogy tisztábbá, igazságosabbá és hatékonyabbá tegye az Európát átszelő több millió tehergépjármű működését. Ennek érdekében az Eurowag modern digitális technológiákon alapuló termékeket és szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek, a hagyományos és alternatív üzemanyag-fizetéstől, az elektromos járművek töltésétől és az útdíjfizetéstől kezdve az adó-visszatérítésen, a telematikán és a navigáción át a pénzügyi szolgáltatásig és a tiszta mobilitási tanácsadásig.

Az Eurowag támogatja az innovációt a jótékonykodás területén is. A ‚Philanthropy and You‘ projekt részeként, amelyben a vállalat alkalmazottainak háromnegyede rendszeresen részt vesz, minden Eurowag alkalmazott egyéni költségvetést kap a jótékonykodásra, valamint teljes bizalmat a pénz kezelésével kapcsolatban. A projekt már több más nagy IT-vállalatot is hasonló akcióra ösztönzött.