KözútVilág konferencia

Londonban találkozik a légijármű-karbantartási szakma

Londonban találkozik a légijármű-karbantartási szakma

Elstartolt a kontinens legnagyobb repülőgép-karbantartási szakmai rendezvénye, az MRO Europe 2022. Az idén Londonban rendezett kiállításon az iparág összes fontos szereplője egy helyszínen gyűlt össze, ott van az Aeroplex csapata is.

Két nap, 400 kiállító, és több mint 7000 résztvevő Európa legnagyobb szakmai kiállításán, amit a repülőgép-karbantartási szakma és a kapcsolódó iparágak számára rendeznek meg minden évben. A kiállítás helyszíne idén a londoni ExCeL, ahol az Aeroplex idén is saját kiállítóstanddal vesz részt. A kétnapos rendezvényen az ACE szakemberei számtalan meglévő és jövőbeli üzleti partnerrel, megrendelőkkel és beszállítókkal találkoznak, emellett új üzleti lehetőségekről és a meglévő együttműködések erősítéséről tárgyalnak.

„Az MRO Europe minden évben kiemelt esemény a naptárunkban, hiszen ez az egyik legjobb alkalom arra, hogy bővítsük az Aeroplex kapcsolatait” – mondta a helyszínen Demény Árpád, az Aeroplex ügyvezető igazgatója. Hozzátette: „Az elmúlt évek kitartó munkájának köszönhetően az Aeroplex nevét ismét egyre többen ismerik meg vagy fedezik fel újra az iparágon belül, ami tovább erősíti a pozíciónkat a régióban.”

Az Aeroplex kiállítóstandján folyamatos az érdeklődés, az ACE sales, logisztikai és beszerzési munkatársai mindkét nap fogadják a tárgyalópartnereket, és „netwörkölnek”. A közelmúlt fejlesztéseinek köszönhetően az ACE minden korábbinál szélesebb portfólióval rendelkezik nemcsak a hangár-karbantartási (base maintenance), hanem berendezéskarbantartási (component maintenance) vonalon is, ami egyre jobban megerősíti a magyar vállalat beágyazottságát az európai repülőgép-karbantartási szakmán belül.